1.Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό μας. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε ν’ αναγράφετε ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό παραγγελίας.
Στην συνέχεια, παρακαλούμε, αποστείλατε το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω e-mail στο [email protected] .

Ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι ο ακόλουθος :
ALPHA BANK:                       IBAN: GR45 0140 3400 3400 0200 2006 277

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ:                        Αβραμίδου Σοφία

(*) Σε περίπτωση εξόφλησης/κατάθεσης από άλλη τράπεζα μέσω web banking, το κόστος μεταφοράς επιβαρύνει εξολοκλήρου τον πελάτη.

2.Με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα.

Από την στιγμή που έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία σας και εφόσον έχετε επιλέξει μέθοδο πληρωμής με πιστωτική κάρτα, η ιστοσελίδα μας, σας παραπέμπει στην ασφαλή (secure) φόρμα συμπλήρωσης των στοιχείων της κάρτας σας. Οι συναλλαγές γίνονται μέσω της Alpha Bank
Οι κάρτες που γίνονται αποδεκτές είναι οι: Mastercard και Visa όλων των τραπεζών.

3. Aντικαταβολή με Παραλαβή στον Χώρο σας.

Η επιλογή αυτή σημαίνει ότι θα πληρώσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή. Η αντικαταβολή είναι 1,2Ε συν των εξόδων αποστολής με courier που είναι 3,8Ε για όλη την Ελλάδα.

4. Aντικαταβολή με Παραλαβή από τα Καταστήματα Γενικής Ταχυδρομικής

Η επιλογή αυτή σημαίνει ότι θα πληρώσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας κατά την παραλαβή. Η αντικαταβολή/χρέωση αποστολής, είναι 4Ε. Η παραλαβή γίνεται από εσας από το πλησιέστερο κατάστημα RECEPTION της Γενικής Ταχυδρομικής.

5. Πληρωμή μέσω PayPal

Μπορείτε να πληρώσετε με PayPal. Η αγορά σας θα χρεωθεί στην κάρτα ή τον λογαριασμό που θα υποβάλλετε με την παραγγελία σας. Αν χρησιμοποιήσετε την PayPal, συναινείτε στην χρήση των στοιχείων σας από την Pay Pal όπως αναφέρεται στην Πολιτική Προστασίας Δεδομένων της PayPal.

Όλες οι συναλλαγές γίνονται σε ευρώ.