• Σε περίπτωση ελαττώματος προϊόντος (π.χ. σπασμένο) που διαπιστώνεται κατά την παραλαβή του, αναλαμβάνουμε την άμεση αντικατάστασή του χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση του πελάτη, μόλις ειδοποιηθούμε είτε τηλεφωνικώς 6970358715 είτε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected]) εντός 24 ωρών.

• Σε περίπτωση υπαναχώρησης, αυτό είναι δυνατόν να επιστραφεί εφόσον:

α) Η ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μη ξεπερνάει τις 3 ημερολογιακές ημέρες.
β) η συσκευασία δεν έχει παραβιαστεί και βρίσκεται στην αρχική της κατάσταση (σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής)
Σε κάθε μία από τις 2 περιπτώσεις για να γίνει δεκτή η επιστροφή, θα πρέπει το προϊόν να συνοδεύεται από την απόδειξη της παραγγελίας.

• ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ :

Η εταιρεία μας στηριζόμενη πάντα στην καλύτερη και πιο σωστή, από άποψη υγιεινής, εξυπηρέτηση των πελατών θεωρεί ότι προϊόντα όπως οι κάλτσες (για διαβητικό πόδι), εσώρουχα, μπλούζες και σουτιέν που φέρουν θήκη αντλίας ινσουλίνης, πάνω η κάτω για άντρα, γυναίκα και παιδί, δεν θα πρέπει να αλλάζονται. Γι΄αυτόν τον λόγω παρακαλείστε όπως ελέγχετε σχολαστικά τα μεγέθη τα οποία επιθυμείτε να αγοράσετε.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και πληρωμών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 6970358715

Το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί τις παρακάτω ώρες:

Δευτέρα-Τετάρτη: 8:30–14:00 Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 8:30–14:00 & 17:30–19:30

Εξαιρούνται Σάββατα, Κυριακές και Αργίες.

Τα προϊόντα ελέγχονται και τοποθετούνται σε ειδικές συσκευασίες ανάλογα με την ευαισθησία τους για να τα παραλάβετε σε άριστη κατάσταση.

Σε περίπτωση που παραλάβετε το προϊόν χωρίς να εκφράσετε κάποια συγκεκριμένη επιφύλαξη εντός τριών εργάσιμων ημερών, σημαίνει ότι έχετε παραλάβει ανεπιφύλακτα το προϊόν από την εταιρεία μας.

Σε σπάνια περίπτωση όμως που διαπιστώσετε ότι υπάρχει κάποιο ελάττωμα στο προϊόν, τότε μπορείτε να μας ενημερώσετε επικοινωνώντας μαζί μας στο email  [email protected] ή και τηλεφωνικά στο τηλέφωνο επικοινωνίας 6970358715, δηλώνοντάς μας αν επιθυμείτε να σας αποσταλεί νέο προς αντικατάσταση ή αν επιθυμείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για υπαναχώρηση.

13/11/2019