Ποιος είναι πίσω από την ιστοσελίδα ;

Ονομάζομαι Σοφία. Τα τελευταία τριάντα πέντε χρόνια ο Διαβήτης αποφάσισε να ζει την ζωή του παράλληλα με την δική μου. Από την πλευρά μου αποφάσισα να τον ελέγχω εγώ περισσότερο, αντί αυτός, φορώντας αντλία ινσουλίνης τα τελευταία δέκα πέντε χρόνια μαζί με αισθητήρα μέτρησης.

Άποψή μου είναι ότι οι προκλήσεις, σε κάποιον που θέλει να τις δεχτεί, μπορούν να αποτελέσουν έναυσμα για κάτι καλύτερο, μεγαλύτερο, που θα βοηθά πιο πολλούς να χαίρονται περισσότερο την ζωή.

Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που είναι αφιερωμένο σε ανθρώπους με Διαβήτη, με προϊόντα στην Ελληνική αγορά, περιγραφές στην Ελληνική γλώσσα θα βοηθήσει όλους μας να ζούμε πιο εύκολα. Η άνεση στην καθημερινότητα μπορεί να σε κάνει να αισθάνεσαι λιγότερο διαφορετικός. Σου δίνει την δυνατότητα να αρχίσεις ξανά να ασχολείσαι με πράγματα που τα είχες αποκλείσει, νομίζοντας ότι δεν μπορείς η ότι δεν είσαι ικανός να τα πραγματοποιήσεις.

Δώστε λοιπόν στον εαυτό σας αλλά και σε αυτούς που αγαπάτε την δυνατότητα της επιλογής ως δική μας/τους υπευθυνότητα. Με πρωτοποριακά σχέδια για την Ελληνική Αγορά, αποφασίστε από τον χώρο σας, άνετα, διακριτικά και κυρίως με χιούμορ ότι θα συνεχίσετε αυτήν την συμβίωση μια και ούτως η άλλως δεν μπορούμε να πάρουμε διαζύγιο…

Είμαι εδώ για να ακούω τις απόψεις σας. Τις επιθυμίες. Τις ανάγκες.
Υπόσχομαι συνεχή ανανέωση, βελτίωση, έμπνευση μέσα σε αυτό το δικό μας κόσμο….